Rustiek Kamperen App

De gratis app is verkrijgbaar in de App stores

Image
Image

De app Rustiek Kamperen is 'een extra en geheel gratis service' van Rustiekkamperen.com.
Is primair ontwikkeld voor iOS- en Android-toestellen (tablet en smartphone).

Image

De app is een praktisch hulpmiddel om snel aangesloten Rustieke Campings te vinden (rustige, kleinschalige en natuurlijk gelegen campings). De app bevat een bibliotheek met vier edities: 'Campings Frankrijk-West, Campings Frankrijk-Oost', 'Campings Spanje-Portugal-Italië’ en 'Campings & Kamperen'. Regelmatig zijn er updates, waarin meestal ook weer enkele nieuwe Rustieke Campings te vinden zijn (altijd gratis).

De editie 'Campings & Kamperen' bevat o.a. de volgende onderwerpen: Campings in 'NL/B en kampeerlanden om ons heen'; Informatie over de kampeerlanden; Informatie over wat nu eigenlijk ‘Rustiek Kamperen’ is; Waarom alle campings in de app voldoen aan die criteria; Een bestaande (rustieke) camping overnemen; Kampeertrip door Portugal; Over tenten; en meer...

Goed om te weten: 'De app en de edities daarin zijn te allen tijde geheel gratis te downloaden en er hoeft door een gebruiker nooit iets gekocht, betaald of ingevuld te worden.' Waar de mogelijkheid bestaat om via een link te 'mailen' bepaalt u zelf of u vanuit de app contact zoekt. U bepaalt ook zelf of u via links externe websites wilt bezoeken. Nergens wordt om uw gegevens gevraagd of worden gegevens opgeslagen. Wij willen puur en alleen onze aangesloten Rustieke Campings promoten.

SMARTPHONE-versie: hierin bevinden zich de eerder genoemde edities op het 'formaat 1280x720'. De app is 'niet responsive', dus op een ander toestel-formaat kan het beeld niet schermvullend zijn.

DOWNLOAD-PROCES op alle devices:

- Als eerste, ga naar uw store, zoek ‘rustiek kamperen’ en download de 'app'; dat duurt ongeveer 5-30 seconden.

- Daarna kunt u naar wens de vier 'edities in de bibliotheek van de app' downloaden; dat duurt 1 tot 20 min (of langer). Dit is absoluut afhankelijk van de snelheid van uw verbinding! Probeer tijdens een lang download-proces het 'sluimeren' van uw toestel te voorkomen.

- ‘De gehele content’ bevindt zich dan in de gedownloade editie(s). Daardoor is er geen verbinding nodig om de app onderweg te gebruiken.

Na het ‘downloaden van een editie' wordt deze binnen enkele seconden AUTOMATISCH GEÏNSTALLEERD (u ziet het woord 'installing'). Daarna kan de voorpret eindelijk beginnen.

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.