Wie zijn wij?

Bert<br />Loorbach
Bert
Loorbach
Initiatiefnemerrustiekecampings@gmail.com
Deze site is een initiatief uit 2008 van Bert Loorbach, auteur van de titels “Rustiek Kamperen in Frankrijk, en Rustiek Kamperen in Spanje en Portugal”. Ook is hij sinds 2013 uitgever van de hele serie onder de naam BLU (Bert Loorbach Uitgeverij).

Hij is zelf eigenaar van een rustieke camping in de Bourgogne. Al meer dan 20 jaar speurt hij Frankrijk, Spanje en Portugal af om de beste rustieke campings te zoeken.

Andere auteurs schrijven de gidsen voor de overige landen: Dit zijn: Bernadette Kuijpers voor Midden- en Zuidoost Europa, Ger Meesters (Scandinavië) Karjanne Wierenga (Groot-Britannië en Nederland en België) en Judith Mulder voor Italië.
Bert<br />Lammerts van Bueren
Bert
Lammerts van Bueren
Webmasterinfo@webdiezain.nl
"Ik ben sinds dag één betrokken bij het opzetten en onderhouden van de website".

Hij is al 16 jaar actief als UI-Designer(User Interface Designer) met zijn bedrijf WEBDIEZAIN. Door de markt te volgen en de nieuwe technieken te implementeren in zijn website's blijven deze up-to-date en benaderbaar op alle soorten media.

Met het goed instellen en fine-tunen van de website genereert rustiekkamperen.com dan ook per jaar ruim 2.000.000 paginaweegave's bij het analytische programma van de zoekmachine's.

www.webdiezain.nl

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.